A Színtér Üzletházat, mint festékboltot 2016-ban nyitotta meg, a 2015-től kivitelezéssel foglalkozó Színtér Bau Kft., legfőbb beszállítóink, az AKZO NOBEL, POLIFARBE, JUB, MOTIP termékeivel. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük vásárlóink igényeinek kielégítése érdekében.  Festékboltunkhoz csatlakoztatva 2018-ban vettük át az Álomvár Bt-től az akkor még nagyrészben MAPEI termékeket forgalmazó burkolási szaküzletet. Azóta termékpalettánk nagyban bővült, üzletünkbe bekerültek többek között a SOPRO és a SIKA   termékei is. A gyártók legszélesebb palettájával rendelkezünk raktáron is, illetve nagyobb mennyiségben megrendelésre.

Nagy hangsúlyt fektetünk a teljes körű kiszolgálásra, üzleteinkben nem csupán különböző felületekre alkalmazható bevonatok, építőanyagok, hideg- és melegburkoló anyagok, valamint kiegészítőik találhatók meg, hanem az azokhoz szükséges szerszámokkal és kapcsolódó termékekkel is rendelkezésre állunk kedves vásárlóink részére.

Értékesítő és tanácsadó kollégáink folyamatos képzéseken vesznek részt, így magas szakértelemmel bírnak mind az építőanyagok, mind a festékek terén, készséggel állnak rendelkezésre bármilyen kérdés esetén üzleteinkben.

Versenyképes árakkal, és folyamatos akciókkal várjuk Önt is a Székesfehérvár, Gyimesi u. 2. szám alatti festékboltunkban, és építőanyag kereskedésünkben.